Call of Duty 3: אין גרסת מחשב אישי?
הודעה זו נכתבה על-ידי הדג נחש בתאריך: 07.05.06 - שעה: 17:20:24
יתכן כי משחק המלחמה המצליח לא יזכה כלל לגרסת פי.סי במהדורתו השלישית
סדרת Call of Duty, שזכתה במהלך השנים האחרונות להצלחה מרשימה ולביקורות מעולות, ובנתה לעצמה שם ברור ובולט בז'אנר משחקי המלחמה – עשויה להיות בדרכה אל עבר קונסולות הדור-הבא, והרחק מהמחשב האישי. בנאום בפני משקיעי החברה חשף יושב ראש Activision, בובי קוטיק, כי המשחק הבא בסדרת Call of Duty לא מפותח כלל למחשב האישי, אלא רק לקונסולות המשחק.
הנתונים אותם הציג בובי עשויים להסביר מה פשר ההחלטה הזו: גרסת המחשב האישי של Call of Duty 2 זכתה אומנם למכירות לא-רעות, אך בגרסת ה-Xbox 360 גרף המשחקים רווחים גבוהים הרבה יותר, במיוחד מרגע שמשבר אספקת הקונסולות החדישות של מיקרוסופט נתסיים בארה'ב ובאירופה.
כמובן שלא מדובר באופן מוחלט וברור בסופו של עידן Call of Duty עבור שחקני המחשב. בעוד שהכותר הבא בסדרה, המיועד לצאת לקראת סוף השנה הנוכחית, יוותר כנראה בלעדי לפלייסטיישן 3, Xbox 360 והוויי של נינטנדו, אין כל מניעה כי המשחקים שיבואו אחריו יחזרו למחשב האישי – ועמם החוויה אותה שחקני הפעלה כל כך אוהבים לשחזר שוב ושוב.
תגובה שלי:למה?!?! למה?!?! למה?!?! אחד המשחקים שבאמת אהבתי ושיחקתי בהם לא יצא למחשב מה ניכנס להם לראש חבל באמת חבלל
קרדיט
גיימר
תגובות בבקשה
|
איזה חרא!!!!למה לא לPC!! אני חולה על המשחק הזה!
הודעה זו נכתבה על-ידי lirany0 בתאריך: 08.05.06 - שעה: 10:51:56
|
איזה באסה...זה משחק אדיר...
הודעה זו נכתבה על-ידי ביגפוט בתאריך: 08.05.06 - שעה: 14:21:18
|
מילא שלא למחשב! אבל למהps3 ולא ps2?! איזה נוכלים!
הודעה זו נכתבה על-ידי devil hell בתאריך: 08.05.06 - שעה: 17:36:57
|
ידעתי שזה מה שקרה! עכשיו לא יוציאו יותר משחקים ל ps2 !
הודעה זו נכתבה על-ידי devil hell בתאריך: 08.05.06 - שעה: 17:37:20
|
תודה על המידע. חכו עוד 3 שנים בערך לא יהיו משחקים לPC
הודעה זו נכתבה על-ידי elirank2 בתאריך: 09.05.06 - שעה: 13:12:44
| |