המדרבק | תאריך: 08.04.09 - שעה: 07:55:35 |
חבר מתאריך: 26.07.14 - שעה: 02:18:08
2,086 הודעות.
| |
|
#95987, " PSP - Bleach : Heat The Soul 3"
|

החלק השלישי בסדרת משחקי המכות . בניגוד למשחקים הקודמים בסדרה , כאן יש לכם מגוון ענק של דמויות וזירות לבחור מהן ( 21 דמויות בהתחלה לא כולל Unlockables ) . דבר חדש נוסף שקיים במשחק הוא האפשרות של הPartners , זה אומר שלפני הקרב אתם בוחרים לכם דמות כמה דמויות , ובזמן קרב תוכלו להשתמש בחלק מהיכולות של דמויות אלה.
המשחק רובו ביפנית , התפריטים הם באנגלית , אבל כל שאר הדברים הם ביפנית .
מצבי משחק :
Mission Battle - במצב משחק זה אתם לוקחים חלק בקרבות הגדולים מהעלילה הראשית , מה שמיוחד במצב זה הוא שבכל קרב יש תנאי מיוחד לנצחון , לדוגמא בקרב מסויים אפשר לפגוע ביריב רק בעזרת קומבואים , מכות רגילות לא יורידו לו מהפס של החיים . בין הקרבות ישנם סרטוני מעבר שנלקחו מהאנימה .
Soul Road - מצב משחק מוזר , במצב זה אתם בוחרים Partner , ועוברים דרך משבצות שונות . במשבצות לבנות אתם יכולים לעבור חופשי , במשבצת אדומה תצטרכו להלחם כדי לעבור . במצב זה אתם מרוויחים נקודות , את הנקודות תוכלו לבזבז בשביל לפתוח דמויות ותלבושות חדשות לדמויות .
VS CPU - מצב משחק הישן והמוכר , כאן אתם נלחמים נגד המחשב . במצב משחק זה ישנם כמה סוגים של קרבות : Time Attack - צריך להביס 8 יריבים בכמה שפחות זמן . Survival - אתם צריכים לנצח כמה שיותר יריבים בבת אחת ( החיים שלכם לא מתחדשים אחרי כל קרב ) . Free Battle - בוחרים דמות , בוחרים יריב ופשוט נלחמים .
Training - בוחרים דמות , בוחרים אוייב , בוחרים רמת קושי ופשוט מתאמנים , לא מתים במצב משחק זה .
וכמובן , כמו בכל משחק אחר יש לנו את Item Shop , בItem Shop אתם יכולים לקנות כל מיני דברים כמו System Voices חדשים ועוד .
הועלה ע"י YOSEFDDD בלעדית לזבנג.נט וזבנג.נט
לחץ לקריאת המשך הטקסט...
|
|
|