שי | תאריך: 17.04.06 - שעה: 16:48:56 |
חבר מתאריך: 02.04.06 - שעה: 14:35:09
9,188 הודעות.
| |
|
#71871, "Half Life 2 | Torrent - לבקשת devil hell"
|

תקציר:
ההמשך למשחק הקודם, ששטח את עלילות גורדון פרימן ויצר את משחק ה-FPS העלילתי הראשון. המשחק השני ממשיך את אותו סגנון - שוב נראה את כל המשחק, כולל ההקדמה והסרטונים במהלך הדרך, דרך עיניו של גורדון מגוף ראשון על בסיס המנוע. אז מה באמת חדשני כל כך במשחק החדש? זה לא הגרפיקה, כי המשחק לא מדהים מבחינה גרפית - לפחות לא בדרך הרגילה שמודדים גרפיקה, שהיא טקסטורות ורמת פירוט פוליגונים. קפיצת המדרגה המיוחדת של Half-Life הוא במנוע שלו - הוא פשוט מדהים מבחינה פיזיקלית.כל דבר בעולם מגיב בדיוק כפו שהוא צריך. כל דבר יפגע, ירעיש, יתנהג ויזוז בדיוק כמו שהוא אמור. סוף סוף תוכלו להתחבא מאחורי שידות, לנעול מאחוריכם דלתות, לזרוק על אויביכם רהיטים, להשמיד קורה תומכת על מנת להפיל בניין שלם או לזרוק רימון לתוך חביות ולראות כיצד הן עפות לכל עבר. לא רק אתם תוכלו לעשות שימוש בעולם האינטראקטיבי, כאשר אויבכם כעת יפוצצו מכשולים אשר עומדים בדרכם.כאמור, הכל מדויק ומבוקר. פרצופי אנשים יציגו כעת מגוון של תחושות אותנטיות ועיניהם יזוזו כאשר הם יסתכלו עליכם. כמובן שזה לא הכל. הוסיפו מגוון עצום של כלי נשק מענינים ומגניבים (ביצות פרמונים אשר מזמנות חייזרים לשרותיכם, רובה כבידה אשר יכול להרים כל חפץ ולירות אותו בכוח, וכו'), אויבים אינטיליגנטיים אף יותר ואפילו רכבים,ותקבלו משחק מדהים.
מאפייני המשחק: *מדען עם מוט ברזל חוזר לתפקיד המושיע. *גרפיקה מהממת המביאה חידושים בתחום. *פיסיקה מציאותית לכל דבר. *בינה מלאכותית גאונית הנותנת לאויבים שלכם יותר כלים להילחם בכם.
דרישות מערכת: * מערכת הפעלה: Windows 98/2000/ME/XP. * מעבד: מינימום 1.2 ג'יגה-הרץ. * זכרון פנימי: מינימום 256 מגה. * שונות: DirectX 9.0c.
טורנט בלוקדאון, תהנו...
לחץ לקריאת המשך הטקסט...
---
---
כולנו מרכינים ראש לזכרו של פורום זבנג. תנצב"ה
|
|
|