Turok/טורוק

עכשיו בספורט:

כדורגל-ישראלים בחו"ל

לובי משחקים אשכול מספר 95718
אין לך הודעות חדשות |

גוליברהתאריך: 04.04.09 - שעה: 13:51:13
חבר מתאריך: 28.07.14 - שעה: 22:14:30
2,040 הודעות.
שליחת הודעה פרטית צפה בפרופיל משתמש הוסף לרשימת החברים
#95718, "Turok/טורוק"


          



[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]

לינק מהיר במיוחד!!

מתקינים את המשחק כמו ריפ אבל אחרי התקנה הוא שוקל 15.1 GB = המלא!! בדוק!!
משחק שווה!!

תהנו! =]

[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]=[]



k, משחק הפעולה החדש של חברת Propaganda Games , אומנם לא מגיע עם מספר בסוף שמו – אך למעשה מדובר בכותר הרביעי בסדרה בת קצת יותר מעשור.
שני המשחקים הראשונים בסדרה היו טובים למדי. הם לא חידשו דבר, אך בהחלט סיפקו חווית משחק מהנה, במיוחד בגרסאות ה-Nintendo 64 (הקונסולה שבה הסדרה החלה את דרכה). החבר"ה של Propaganda Games הגיעו כנראה למסקנה כי מה שהיה טוב לרובנו לפני עשור, יהיה בוודאי איכותי גם היום. למרבה הפלא - הם צדקו.
טלנבולה דיגיטאלית
העלילה של Turok בהחלט לא מתחילה כמשהו מיוחד. חללית משייטת לה במרחבי החלל, ובתוכה המוני נחתים קשוחים. טיל תועה (כן, בטח) פוגע בחללית וגורם להתרסקותה על כוכב עוין, מלא בדינוזאורים צמאי דם. התאונה המסתורית איננה מבטלת את משימתם המקורית של הלוחמים: חיסולו של בוגד השייך לקבוצה חשאית בשם Wolfpack. אותו בוגד היה למעשה המפקד הקודם של גיבור המשחק, טורוק, חייל קשוח במיוחד ממוצא אינדיאני.
מה שמתחיל כסיפור מדע-בדיוני בנאלי למדי, מתגלה בהמשך כהפתעה לא קטנה. כוחו האמיתי של המשחק הינו ללא ספק בפשטות עלילתו, והאווירה המיוחדת אותה הוא משדר, דרך השיחות שבין טורוק לשאר הלוחמים, ובקריצות קטנות לעברו של הגיבור. Turok הוא ללא ספק אחת מחוויות ההישרדות המותחת ביותר שבהן זכיתי לשחק בחודשים האחרונים.
טורפים ונטרפים
רוב היריבים אותם נפגוש על הכוכב הם חיילים אנושיים, שנראים זהים ולא יהוו אתגר רציני עבורכם. לרוב הם יסתמכו יותר על כמותם המספרית מאשר על רמת המשכל של כל אחד מהם. בכך, המשחק לא שונה מרוב משחקי הפעולה שעל מדפי החנויות.
אלא שפרט לאותם יריבים משעממים, תמצאו עצמכם מפעם לפעם גם תחת מתקפה של דינוזאורים. רבים מהם גדולים וחזקים להפליא, כך שתעדיפו לברוח מהם ולא להתייצב מולם בקרב הוגן. הדינוזאורים מפתיחים בחוכמתם ומהירותם, ובהחלט ניצבים מעל הממוצע המקובל של אויבים במשחקי פעולה.
במהלך השלבים של Turok, תוכלו לשים לב לעיתים לרגעים הרומזים על כך שאתם אינכם מרכז חייהם של הדינוזאורים, והם מקיימים חיים מרתקים משל עצמם – טורפים הרודפים אחר אוכלי עשב, במעגל אין-סופי של השרדות והתפתחות. כמה חבל שמדובר, בדרך כלל, בקטעים מתוסרטים מראש. מערכת דינאמית ומשוכללת יותר בוודאי הייתה מצליחה להעצים את החוויה.
ובכל זאת, מצליח המשחק לסחוט לא מעט רגעי מתח מורטי עצבים. זכורה לי במיוחד סצנה בה נאלצתי להימלט על חיי מפני טי-רקס עצבני, שלא מכבר נגס בראשו של חבר הצוות שלי. לאחר מספר דקות, כשכבר חשבתי שנמלטתי מהמפלצת, הוא הגיח מולי לפתע לקרב מותח עצבים בתוך מערה טחובה. אלו בהחלט רגעים שלא תמצאו בכל משחק חדש.
נשקים לא מלהיבים
כלי נשק מטורפים ומקוריים תמיד היו סימן ההיכר של סדרת Turok, אך דווקא במשחק החדש מדובר באחת הנקודות החלשות. הם פשוט לא מלהיבים. את רובם ככולם כבר ראיתם במשחקי פעולה אחרים, וגם העומק הנוסף שניתן להם בעזרת יכולת משנית כזאת או אחרת לא מספק את הסחורה.

תמונות מהמשחק:




דרישות מערכת(מינימליים):
מערכת הפעלה:Windows XP/Vista
מעבד:Pentium 4 @ 2.4 GHz or Equivalent
זיכרון ויטואלי: 1GB
דיסק קשיח: 18GB פנויים
כרטיס מסך: 128 MB (nVidia GeForce 6600/ATI Radeon x1300)
DirectX: 9.0c



לחץ לקריאת המשך הטקסט...


  

כתיבת תגובה להודעה כתיבת תגובה עם ציטוט אל ראש ההודעה התרע על הודעה זו

mrko77תאריך: 04.04.09 - שעה: 15:14:33
חבר מתאריך: 14.03.09 - שעה: 10:33:18
87 הודעות.
שליחת הודעה פרטית צפה בפרופיל משתמש הוסף לרשימת החברים
#95736, "תודה רבה"
בתגובה להודעה מספר 0


          


  

כתיבת תגובה להודעה כתיבת תגובה עם ציטוט אל ראש ההודעה התרע על הודעה זו

לובי משחקים נושא #95718
תגובה מהירה
שמך
טקסט
  
הכתיבה מותרת לחברים בלבד - לחץ להרשמה !


הוסף למועדפים - קבע כאתר הבית

כל הזכויות שמורות ל- זבנג.נט © Zbeng@Zbeng.Net
ההשתתפות באתר מותנית בהסכמה להסכם השימוש.
השעה כעת: 19:26:17 - תאריך: 17.09.25



ספר טלפונים | ספר אנשים | אינדקס שירים